Privé bezoek met gids

Een  VIP bezoek, met de gids alleen voor jouw groep.  Ideaal voor families, kleine vriendengroepen, collega's, ...

De ondergrondse kazerne en het museum zijn verwarmd. In het gangenstelsel en de bunkers is er een constante temperatuur van 11°C. Een pull of jas is sterk aangeraden. We raden tevens gesloten schoenen aan.

Interieur bezoek - Duurtijd 2u30

Het leven van de soldaten in het ondergrondse complex, de geschiedenis, de artillerie van het fort en de aanval van 10 mei 1940

Tarieven

Bij dit bezoek kan de artilleriekazemat niet bezocht worden door minder mobiele personen en personen in een rolstoel.

Wat kan je verwachten
Boek het privé bezoek Interieur

Lees dit voor je begint te boeken

Tijdslot: om onze bezoekers een optimale service te garanderen, kan je dit type van bezoek, tussen 9u30 en 14u, boeken per tijdslot. Indien een tijdslot reeds geboekt is, kan je een vorig of een volgend tijdslot boeken.

Familiekorting: ben je met max. 8 personen (+ 7 jaar) geef dan de voucher-code  'FAMILY' in. Je hebt recht op een korting van € 30,-. Kinderen jonger dan 7 jaar zijn gratis en worden niet meegerekend. De korting wordt aan de kassa verrekend, indien je effectief met maximaal 8 bent.

Taal: deze rondleiding is in het Nederlands. Wens je een rondleiding in een andere taal, boek dan via de webpagina in de gewenste taal.

Interieur en Exterieur Bezoek - Duurtijd 3u30

Het leven van de soldaten in het ondergrondse complex, de geschiedenis, de artillerie van het fort, de aanval van 10 mei 1940 en bezoek aan het bovenplateau waar de aanval plaatsvond

Tarieven

Dit bezoek is niet mogelijk voor minder mobiele personen en voor personen in een rolstoel.

Wat kan je verwachten

(*) Voorzie voor het buitenbezoek aan de weersomstandigheden aangepaste kledij.

Boek het privé bezoek Interieur en Exterieur

Lees dit voor je begint te boeken

Tijdslot: om onze bezoekers een optimale service te garanderen, kan je dit type van bezoek, tussen 9u30 en 13u, boeken per tijdslot. Indien een tijdslot reeds geboekt is, kan je een vorig of een volgend tijdslot boeken.

Familiekorting: ben je met max. 8 personen (+ 7 jaar) geef dan de voucher-code  'FAMILY2' in. Je hebt recht op een korting van € 45,-. Kinderen jonger dan 7 jaar zijn gratis en worden niet meegerekend. De korting wordt aan de kassa verrekend, indien je effectief met maximaal 8 bent.

Taal: deze rondleiding is in het Nederlands. Wens je een rondleiding in een andere taal, boek dan via de webpagina in de gewenste taal.

Scroll naar boven

Join our Team

Fort Eben-Emael zoekt gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers